Desert de vară uşor de preparat

Îngheţată din băutură de orez cu alune şi migdale(4 porţii)750 ml cremă preparată fără lactoză3 gălbenuşuri de ou (opţional, oferă o textură mai cremoasă)150 g sirop de orez sau pastă de alune1l băutură cu alune şi migdale*Încălziţi crema. Bateţi gălbenuşurile de ou cu siropul de orez. Turnaţi crema călduţă peste amestecul de ou şi sirop şi adăugaţi băutura din orez cu alune şi migdale. Amestecaţi bine şi lăsaţi să se răcească. Turnaţi amestecul într-un bol şi puneţi-l la congelator. Amestecaţi conţinutul la fiecare oră. Repetaţi această operaţiune de 4 ori înainte de servire

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu