Reţetă bio: Supă de ceapă cu tempeh

500 g ceapă
Ulei de măsline
1 căţel de usturoi
4 ciuperci shiitake
2 linguriţe miso*
Piper proaspăt
300 g tempeh*
Timp: 30 de minute
Porţii: 4 persoane
Descriere: Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o peştişori. Sfărmaţi căţelul de usturoi în uleiul de măsline înfierbântat şi prăjiţi ceapa. Înmuiaţi ciupercile shiitake în apă călduţă timp de 10 minute şi tăiaţi-le subţire. Adăugaţi ceapa, precum şi apa şi miso. Presăraţi cu piper. Fierbeţi-le timp de 10 minute. Feliaţi tempeh şi tăiaţi feliile în două. Adăugaţi feliile în supă şi serviţi supa imediat!Poftă bună!*
Miso este un produs alimentar originar japonez obţinut prin fermentarea orezului.*
Tempehul este o turtă din boabe de soia, care au fost decojite, fierte, amestecate cu o cultură Rhizopus oligosporusor Rhizopus oryzae, apoi lăsată la incubat timp de o zi sau două

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu