500g spirale Kamut 300g tempeh* proaspăt sau tempeh în jar 200g varză albă200g varză de Bruxellesulei de măsline1 linguriţă de sos de soia shoyu3dl lapte de soia2 linguri de cremă de susan (Bio-Tahin) 1 căţel de usturoicâteva curmale1 linguriţă de amidon Kuzu2 linguri de arpagicTimp: 45 minute4 porţiiSe fierb spiralele, urmând instrucţiunile de pe pachet. Separat, striviţi tempehul cu o furculiţă şi puneţi-l la prăjit în puţin ulei. Între timp se taie varza albă în felii lungi şi subţiri şi, împreună cu varza de Bruxelles, se fierb puţin. Apoi, se adaugă tempeh în legume, se pune shoyu, laptele de soia, crema de susan, curmalele şi usturoiul. În final, se amestecă cu amidonul cu puţină apă, mestecând sosul până acesta se leagă. Se presară arpagic şi este o garnitură perfectă pentru pastele făinoase.*Tempehul este o turtă din boabe de soia, care au fost decojite, fierte, amestecate cu o cultură Rhizopus oligosporusor Rhizopus oryzae, apoi lăsată la incubat timp de o zi sau două.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu