În timp ce toate sucurile Biotta sunt delicioase băute ca atare sau turnate în pahar peste un cub de gheaţă, deseori ne întrebăm dacă am putea strecura sucul şi în alte combinaţii. Poate vrei doar să-l amesteci cu alte tipuri de băuturi sau te temi că nu vei putea să bei întreaga cantitate (ceea ce, de obicei nu e o problemă) sau îţi doreşti ca cei mici să mănânce sănătos fără ca ei să ştie acest lucru. Ei bine, una dintre metodele prin care sucurile Biotta s-au dovedit foarte utile a fost în bucătărie în momentul preparării unei supe. La gătitul supei de legume, supei de pasăre sau supei de roşii, cocktailul de cartofi, ţelină şi morocovi aduce o aromă naturală extraordinară, îmbogăţind supa cu mai multe vitamine şi reducând cantitatea de sodiu, adăugată în mod obişnuit din pliculeţele cu amestec de legume. Indiferent dacă îţi torni un pahar mare de suc sau îl foloseşti la gătit pentru a creşte valoarea nutriţională a preparatului, poţi să ai siguranţa că foloseşti un suc sănătos, 100% ecologic!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu