Reţete bio: Spanac cu gomasio şi soia

500g frunze mici de spanacPentru sos de susan:1 / 3 ceaşcă de gomasio (amestec din seminţe de susan şi sare)4 linguri de sos de soia (shoyu)1 linguriţă de sirop de orez (Lima Si’doux)4 linguri de mirinTimp:15 minute4 porţiiSpanacul se pune să fiarbă aproximativ 30 de secunde. Se răceşte în apă rece şi se pune la scurs.Pentru sos: Se amestecăShoyu, siropul de orez Si Doux şi mirinul şi se adaugă gomasio. Se toarnă amestecul într-un bol şi se încălzeşte la foc mediu. Se lasă la foc mic, până când începe să se îngroaşe. Se pun frunzele de spanac într-un vas şi se acoperă cu sosul obţinut. Se presară seminţe de susan şi se serveşte.Poftă bună

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu