Aperitive libaneze cu orez
60 g de orez
3 linguriţe de ulei de măsline
1 linguriţă de oţet balsamic
170 g de hummus*
Boabe de susan prăjit
O mânuţă de germeni de ridichi
15 minute
4 persoane
Descriere: Preparaţi orezul şi lăsaţi-l să se răcorească. Amestecaţi uleiul de măsline cu oţetul balsamic până obţineţi un sos vinegreta. Vărsaţi sosul obţinut peste orezul răcit. Presăraţi hummusul cu linguriţa şi decoraţi salata cu boabe de susan prăjit şi germeni de ridichi.
Timp de preparare adiţional: pregătirea orezului +/-1 h*Hummus reprezintă o cremă de năut, tradiţională din Liban, dar care poate fi găsită în majoritatea ţărilor arabe. Este deosebit de hrănitoare şi gustoasă!
Reţete ecologice
13:16 |
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu